Laat hier uw ervaring achter…

92 antwoorden
 1. Anna en Cheyen zegt:

  Ria was voor ons onmisbaar tijdens de kraamperiode. Haar kennis en ervaring waren van onschatbare waarde. Van het veilig nemen van de trap met een baby tot het geven van een badje, maar vooral haar ondersteuning bij de borstvoeding was cruciaal; zonder haar was het niet gelukt. Ria was een reddende engel na een moeilijke start met de borstvoeding in het ziekenhuis. Dankzij Ria werd het geven van borstvoeding weer een moment van bonding met de baby, en dankzij haar begeleiding wisten we precies hoe en hoeveel we moesten bijvoeden. Het bespreken en doornemen van de nachten ’s ochtends was ook enorm waardevol en bracht rust in onze nieuwe routine. Daarnaast hielp ze ons met haar zorgzame aanpak, heerlijke maaltijden en ondersteuning in het huishouden. Haar geruststellende houding en zorgzaamheid gaven ons het vertrouwen dat we nodig hadden. Langzaam maar zeker groeide ons zelfvertrouwen onder haar begeleiding. Bovenal was Ria een ontzettend fijn persoon om om ons heen te hebben, met een geweldige persoonlijkheid. Haar jarenlange ervaring was duidelijk merkbaar en maakte onze kraamtijd tot een zeer positieve ervaring.

  Beantwoorden
 2. Hetty Kleinloog zegt:

  Drie kernwoorden waar ik Ria mee zou willen beschrijven: kordaat, liefdevol, deskundig.
  Ria heeft bij mijn dochter en schoonzoon in Ankara kraamzorg verleend en ze hadden geen betere hulp kunnen wensen. Alles werd rustig en geduldig aan dit prille ouderpaar uitgelegd. Na een week Ria durfden en konden ze het zelf aan om zelfstandig voor hun lieve zoontje Matthias te zorgen. Ook voor mij als oma een enorme geruststelling.
  Ria is de bron van een goede start voor elke baby!

  Beantwoorden
 3. Arjan & Sabine zegt:

  Op 8 februari zijn wij weer trotse ouders geworden en Jens grote broer, van Bram. Ria was in de kraamtijd van Jens bij ons en we wilde heel graag dat ze er nu ook weer bij was. Dit zegt al genoeg! We hebben een hele fijne week gehad, met de nodige dosis humor, gezelligheid en tips. Het voelde weer zoals 2 jaar geleden, vertrouwd.

  Ria, wer tige tank foar alles!

  Groetnis, Arjan en Sabine
  Tút fan Jens

  Beantwoorden
 4. Queensy en Lola zegt:

  Op 24-01-2024 zijn wij ouders geworden van Diaz. In eerste instantie zou de geboorte in het buitenland plaatsvinden maar bij nader inzien hebben wij toch voor Nederland gekozen. Dankzij Ria’s flexibiliteit konden wij haar behouden en is het zoeken van een nieuwe kraamzorg ons bespaard gebleven. Heel fijn!
  Ria is iemand met enorm veel kennis en ervaring en dat is erg fijn om om je heen te hebben in de kraamweek. Wij vertrouwde haar volledig op haar woord.
  Ook met het op gang brengen van borstvoeding heeft zij enorm geholpen. Hier ben ik haar erg dankbaar voor!
  Al met al is het een fijne week geweest en kunnen wij positief terugkijken op de kraamweek.

  Beantwoorden
 5. Tom en Robin zegt:

  Op 2 januari is na 41w en 2 dagen eindelijk onze derde zoon geboren.
  Direct na de positieve zwangerschapstest hebben we contact opgenomen met Ria, want na de goede zorgen tijdens de kraamtijd van onze tweede zoon, wisten we zeker dat we haar er deze keer ook bij wilde hebben. Ondanks dat we uitgerekend waren rond de feestdagen, zag Ria het zitten en heeft ze samen met ons in spanning afgewacht of we de feestdagen door zouden komen zonder te bevallen.
  Extra bijzonder deze keer dat we voor het eerst thuis zijn bevallen en dat Ria deze keer dus ook bij de bevalling was. Ria was getuigen en onderdeel van onze droombevalling en heeft voor het vertrouwen gezorgd dat er iemand zou zijn die voor onze wensen op zou komen indien wij dit zelf niet konden. Na een droombevalling hebben we weer een fantastische kraamweek gehad, Ria voelt zo vertrouwd als familie en weet precies wat er wanneer nodig is. Ze maakt de heerlijkste gerechten klaar, helpt met de vriezer vullen voor na de kraamweek (met een partner die dan hele weken van huis is, is dat een lifesaver), bouwt en speelt met de oudste, knuffelt en verschoont de middelste en doet ondertussen de nodige controles bij de jongste en moeder, terwijl vader de nodige adviezen en peptalks krijgt. Ze heeft respect voor alle wensen, denkt mee en adviseert. Voor Ria is niks te gek en we zijn haar eeuwig dankbaar voor de fantastische kraamweken die ze ons bezorgd heeft.

  Beantwoorden
 6. Zoë, Chris en Lewis zegt:

  Afgelopen november heeft Ria ons fantastisch ondersteund tijdens de kraamweek. Op aanbeveling van een collega kwamen wij in contact met Ria voor kraamzorg in het buitenland. Vanaf het eerste moment voelde het vertrouwd en was het fijn om met Ria te sparren over de komst van onze kleine man. Uiteindelijk zijn wij in Nederland bevallen en wat was het fijn dat Ria er was. Ria is een lieve, zorgzame en betrouwbare kraamverzorgster die onwijs pro actief is. Ze kan onwijs lekker koken en is erg betrokken. Ria veel dank voor de ondersteuning in deze bijzondere periode! Liefs van ons. Chris, Zoë en Lewis

  Beantwoorden
 7. Peter, Neeltje en Floris zegt:

  Lieve Ria,
  Bedankt voor jouw goede zorgen tijdens onze kraamweek. Ria heeft ons veel uitgelegd over de zorg voor onze kleine Floris en gaf handige tips. Daarnaast zijn we zelf ook goed verzorgd door Ria, het huishouden hield ze draaiende en ze heeft lekker voor ons gekookt.
  We hebben een fijne kraamtijd gehad en raden Ria zeker aan!

  Beantwoorden
 8. Pieter & Mirthe zegt:

  De laatste week van 2022 was Ria onze kraamverzorgster. Wij wonen in Turkije en het was geweldig dat we via-via met Ria in contact kwamen en zij bereid was om ons in het buitenland bij te staan na de geboorte van ons eerste kind. Extra bijzonder was het dat onze dochter uiteindelijk op Eerste Kerstdag werd geboren. Het betekende dat Ria op Tweede Kerstdag in het vliegtuig stapte naar Ankara en ook Oud & Nieuw met ons heeft gevierd. Dit zegt een hoop over haar toewijding!

  De bevalling in het buitenland was voor ons een zeer indrukwekkende ervaring en het was van ongekende waarde dat Ria ons daarna in een week tijd heeft omgetoverd van onervaren ouders naar een zelfverzekerde papa en mama. Het op gang brengen van de borstvoeding, het eerste badje en het verschonen. Ria staat je bij en zorgt er op een prettige manier voor dat je de ervaring zelf opdoet. Ria kon bovendien de nodige hulp verlenen met betrekking tot de fysieke en mentale gesteldheid van Mirthe als ‘kraamvrouw’. Het was een hele speciale week – met ook heel veel gezelligheid – die we nooit zullen vergeten en waarvoor we enorm dankbaar zijn!

  Beantwoorden
 9. Anouk en Bennie zegt:

  Tijdens de kraamweek van ons 1e kindje is Ria bij ons komen kramen en wat was ze onmisbaar in deze eerste week! We hadden een hobbelige start met wat complicaties en Ria heeft ons hier met al haar ervaring supergoed ondersteund! Ze wist precies wat wanneer nodig was en heeft ook goed geholpen bij het opstarten van de borstvoeding. Lekker gekookt, fruithapjes gemaakt, geknuffeld met de kleine en als een wervelwind ook nog schoongemaakt en geholpen bij de was. Daarnaast is Ria ook gewoon een fijn en gezellig mens, we voelden ons erg verwend en gaan haar missen! Zouden haar dan ook van harte aanbevelen, aan Ria heb je een top kraamverzorgende! Groetjes van Anouk, Bennie en Tygo!

  Beantwoorden
 10. Kim zegt:

  Toen ik doorkreeg dat kraamzorg iets Nederlands was en er in Italië dus geen kraamzorg bestond, ben ik meteen op zoek gegaan naar de mogelijkheid van kraamzorg in het buitenland. Zodoende kwam ik bij Ria uit. De website van Kraamzorg Kiddo gaf mij een goed gevoel en Ria leek mij meer dan geschikt om ons te komen helpen. En die eerste indruk bleek helemaal juist te zijn. Ria (uiteraard samen met Charly) is een dikke week bij ons geweest en heeft ons enorm geholpen met onder andere een stoomcursus ‘hoe overleef je een pasgeboren baby’.

  Ria, heel erg bedankt! En Charly, jij bedankt voor de gezelligheid!

  Beantwoorden
 11. Jacky zegt:

  Ik heb Ria 10 dagen bij me en me zoontje in Spanje gehad! Vanaf dag 1 heeft ze laten zien dat ze heel professioneel is in haar werk! Ze is een lieve en behulpzame vrouw die mij het zelf vertrouwen heeft gegeven dat ik het allemaal aankan en goeie moeder zal zijn! Ze heeft me goed verzorgd met een lekker ontbijten en kop koffie elke ochtend en was al heel erg gauw mezelf weer. Het was fijn haar steun te hebben in de eerste weken als moeder zijn en ze is zeker aan te raden om te contacte zowel in NL als in het buitenland!

  Dankjewel ❤️

  Beantwoorden
 12. Arjan & Sabine zegt:

  Op 2 november is onze zoon Jens geboren. Ria was er vanaf het begin al bij. Van de verloskundige hoefde ze niet de hele nacht bij ons te blijven, maar dat heeft ze wel gedaan. Ze was een ontzettend goede steun op dat moment en ook in de kraamtijd. Wat hebben we veel van haar geleerd en daarbij is ze een heel gezellig en lief mens. Ook haar kookkunsten zijn niet mis, vooral het stoofpotje viel in goed in de smaak. Mocht het ooit zover komen, dan willen we maar al te graag dat Ria weer bij ons komt.

  Ria, tige dank foar alles.

  Groetnis, Arjan en Sabine

  Beantwoorden
 13. Mellanie, Silvan en Mera zegt:

  Wat hebben wij een fijne tijd gehad met Ria.
  Na wat extra complicaties bij mij heeft ze de zorg wat opgeschroefd en heeft ze mij ontzettend geholpen met weer een stuk mobieler worden. De manier van motiveren en er tegelijkertijd voor je zijn heeft mij ontzettend goed gedaan.

  Ria ziet en voelt aan wanneer het wat minder gaat en gaat dan voor de juiste zorg voor moeder en kind en is hier erg oplettend in.

  Als er in de toekomst ons nog een kindje word gegund kiezen wij absoluut weer voor Ria!

  We hadden ons geen fijnere kraamzorg kunnen wensen, Ria dankjewel voor de fijne dagen, en we zijn ontzettend blij dat we voor kraamzorg kiddo hebben gekozen!

  Liefs van ons!

  Beantwoorden
 14. Corinne, Marijn en baby Felix zegt:

  Ria is 8 dagen komen kramen bij ons in Turkije en het was geweldig om haar in huis te hebben.

  Door Ria’s aanwezigheid hebben we een vliegende start gehad, na een best spannende bevalling in het ziekenhuis. Het is ons eerste kind dus alles is nieuw en spannend. Dan is het dus heel prettig om iemand met zoveel ervaring en rust in huis te hebben.

  Ik had moeite met het opstarten van de borstvoeding door de medicatie die ik gekregen heb. Ria had een hele rij aan opties die we rustig hebben afgewerkt totdat het liep.

  Ook hield ze goed mijn herstel en gezondheid in de gaten. Ria doet alles met één oog voor veiligheid, gezondheid maar ook geborgenheid en hechting tussen kind en ouders.

  Daarnaast zit ze nooit stil, als ze niet met ons bezig was dan was ze aan het koken, schoonmaken, of nadenken over wat er nog meer moest gebeuren.

  Ze is prettig om in huis te hebben, ze maakt de boel gezellig en houdt bij de ouders de moed erin na lange nachten met weinig slaap.

  Dit alles om te zeggen dat wij haar heel warm aanraden. De buitenland service die ze levert is uniek.

  Corinne, Marijn en baby Felix

  Beantwoorden
 15. Rik, Lisa & Lucas zegt:

  Op 24 februari 2021 werd ons lieve mannetje Lucas geboren. Maar niet in Nederland, in Cambridge UK. En door de covid epidemie kon Ria niet naar Engeland toekomen, maar was ze toch alle dagen bij ons door middel van videobellen. En wat was dat fijn, deze kraamzorg op afstand! We vonden het best spannend, het krijgen van ons eerste kindje in het buitenland zonder familie / vrienden in de buurt. Maar Ria heeft ons ontzettend goed begeleid zodat we nu met alle vertrouwen en plezier voor onze kleine man kunnen zorgen. Iedere dag videobelde we 3 uurtjes waarin Ria ons geduldig uitlegde hoe je dat toch allemaal doet, zo een luier verschonen / temperaturen / in bad gaan etc. Dat ging heel goed via het videobellen!
  Ria was heel erg betrokken met ons gezin, zowel van tevoren, tijdens, en na de kraamtijd. Dankjewel voor deze fijne tijd lieve Ria!

  Beantwoorden
 16. Johan & Pieternella zegt:

  Op 11 sept. 2020 was Jolyn uitgerekend om te komen, helaas liet zij ons in Spanning door zich pas te melden op 22 sept. 2020, hierdoor was Ria in lange tijd begaan met ons gezin. Van te voren al de gesprekken gehad maar daarna ook voor het sociale en geruststelling kwam Ria even op de koffie, vanaf de dag van de geboorte hebben wij een week lang mogen genieten van Ria haar gedrevenheid, Passie, en liefde voor haar vak. Alle puntjes op de i, van moeder & Baby tot trotse vader en kids tot aan de honden. Iedereen krijgt de benodigde aandacht en tijd van Ria. Uitleg over de luiers, Jolyn lekker in bad, even onder de douche, overal was tijd voor. Zelfs het avondeten stond in de middag te pruttelen en de fruitige smoothie werd liefdevol klaar gezet in de middag. Hoe mooi en compleet konden wij het krijgen, 1 ding is zeker wij zijn 100% tevreden over Ria. Hopelijk tot ziens waar dan ook en kan niet anders zeggen dat iedereen die jou over de vloer krijgt een mooie kraamtijd tegemoet kan zien !! Rest mij niks anders dan te zeggen vanuit het hele gezin met liefde.

  Beantwoorden
 17. Tjerk en Elise zegt:

  Op 10 juni 2020 is onze mooie dochter Linsey geboren.
  Wat hebben wij een gezellige en leerzame kraamtijd gehad. Ria is zo’n gezellige/geweldige vrouw waar je veel van leert. Ria heeft mij zo goed geholpen met de borstvoeding omdat het bij mij wat langzamer op gang kwam. Zo’n geduld en wat geeft mij dat een fijn gevoel.
  Het huis is ook tip top onderhouden.
  En oh oh oh wat zijn de kook kunsten van Ria verrukkelijk. Wij hebben genoten.
  En niet te vergeten de heerlijke fruitsalades.

  Wij gaan je missen lieve Tante Ria.

  Dikke kus en knuffels van ons,
  Tjerk, Elise en Linsey

  Beantwoorden
 18. Martijn en Linda zegt:

  Onze dochter Nova is op 22 maart geboren. Een gekke tijd vanwege de corona crisis.
  Dankzij Ria hebben we toch een heel fijne kraamweek gehad. Zo kwam ze met het idee om Nova voor de tuindeur in bad te doen,zodat mijn ouders die op “raamvisite” kwamen mee konden kijken!
  Ook het huishouden werd super bijgehouden,wij kijken dus terug op een fijne tijd!

  Beantwoorden
 19. Linda, sedat en Kaan zegt:

  Lieve tante Ria,

  Wat ben jij een bijzondere lieve vrouw! Ons eerste kindje, toch wat onzeker en nerveus, wat heb jij ons daar goed bij geholpen en ons gerustgesteld!
  Wat een fijne kraamweek en zorg hebben wij mogen ervaren. Jij hebt ons zoveel geleerd, zoveel steun en kracht gegeven, en ook aan humor geen gebrek!
  Je deed het huishouden, zorgde goed voor mamma en de kleine man. Maar ook voor pappa heb jij goed gezorgd en goed geholpen bij de dingen die hij spannend vond! Je hebt ons zoveel tips gegeven en advies! Jij bood een luisterd oor. Je bent professioneel, jij hebt zoveel ervaring, met zoveel passie en toewijding!
  Een absolute aanrader voor iedereen die zwanger mag raken en opzoek is naar een goede kraamhulp! We missen jou nu al!

  Liefs van ons en een pootje van leyla

  Beantwoorden
 20. Harold Caroline Milan Tara zegt:

  Lieve Ria.
  We hebben afgelopen december 2019 kraamhulp van je mogen ontvangen. We kijken terug op een fijne tijd. Niks was te gek. Je was flexibel, duidelijk en zorgzaam. Je gaf ons tips waar we wat mee konden. Je was ook lief voor onze oudste zoon, die was eind van de week dol op je. Kortom, een aanrader!!

  Beantwoorden
 21. Dyon, Martijn, Emma en Annique zegt:

  Lieve Ria,

  Wat zijn wij blij dat je voor de tweede keer naar ons wilde komen om ons weer een goede start te geven als gezinnetje van vier.
  We hebben ontzettend veel aan je gehad en zijn je eeuwig dankbaar dat je de reis wilde maken.
  We missen je en gaan nog vaak denken aan jouw vakkundigheid, heerlijke kookkunsten en liefde voor het vak en ons.

  Hele dikke knuffel en liefs van ons viertjes

  Beantwoorden
 22. Geert, Marsja en Jara zegt:

  Lieve Tante Ria,

  Bedankt voor al je goede zorgen in onze kraamweek! Naast dat we gezellig konden kletsen, is het duidelijk dat je je vak als geen ander verstaat. Je bent zeer kundig en je manier van communiceren is helder. Naast de zorg voor mama en baby vergeet je papa ook niet en kookte je een heerlijke stoofpot voor ons! Dat je ook na de kraamweek nog bereikbaar bent voor vragen vinden wij echt heel fijn! Kortom, je bent een topper!

  Beantwoorden
 23. Shannon & Michael zegt:

  “Ook voor kraamzorg in het buitenland”, dus Ria kwam bij ons in Dronten. Acht dagen was ze bij ons en het huis is nog nooit zo schoon geweest – dat alles in vliegende vaart en we leerden dan ook graag van haar technieken. Door dit snelle werk was er extra veel tijd voor hetgeen dat er echt toe deed: de zorg voor de moeder en de uitgebreide begeleiding bij het zorgen voor de pasgeborene, want dit laatste moesten we natuurlijk vooral zelf doen. Desondanks werd er af en toe even overgeschakeld en nam “tante Ria” ons de zorg even uit handen, zodat wij alle nieuwe informatie konden laten bezinken. Uitgebreide aandacht was er voor de kunst van het borstvoeden, iets dat zowel moeder als kind nog moesten leren maar onder Ria’s deskundige begeleiding goed van start is gegaan. Een dikke aanrader (Ria dan, zeker wanneer gekozen wordt voor borstvoeding). Ook een aanrader is om te zorgen dat er voldoende fruit in huis is.

  Beantwoorden
 24. Mandy, Timo en Bram zegt:

  Ria is een gezellige kraamhulp die graag net een stapje extra doet dan nodig. Ze geeft je ruimte om te hechten aan je pasgeboren baby, waarbij ze ondertussen advies en hulp biedt waar nodig. Hierdoor hebben wij een fijne kraamtijd gehad.

  Wij zullen haar zeker aanraden aan onze omgeving en mochten wij een volgend kindje krijgen, zullen we haar zeker weer benaderen om weer deel uit te maken van de kraamtijd.

  Beantwoorden
 25. Eefje en Jeroen zegt:

  Lieve Ria,

  Wat zijn wij blij dat we voor jou hebben gekozen voor onze kraamtijd! We vonden het best spannend om ons eerste kindje te krijgen in Dublin, Ierland, maar dankzij jou hebben we een goede start gemaakt. We hebben veel van je geleerd over de verzorging van de baby, overal had je wel een middeltje of een advies voor, en je was geweldig met het op gang brengen van de borstvoeding. Met alleen de Ierse zorg was dat allemaal veel lastiger geweest en in elk geval een stuk minder relaxed! Natuurlijk was het ook heel fijn dat je het huishouden draaiend hield in de eerste drukke tijd, en we hebben genoten van al het lekkers dat je voor ons hebt gekookt.

  Je bent een enthousiaste vakvrouw met een groot hart. We gaan je dan ook zeker bij anderen aanbevelen!

  Eefje en Jeroen

  Beantwoorden
 26. Sharon en Freddy zegt:

  Lieve Ria,

  We hebben veel gehad aan je steun en zorg in de kraamtijd van Maeson. We zijn erg blij met jou en hebben nieuwe dingen van je geleerd. De gezellige praatjes zullen we missen van jou!
  Ik zal je zeker aanbevelen bij andere mensen want je bent supergoed in je vak!

  Beantwoorden
 27. Babs zegt:

  Lieve Ria,

  Het liep helaas allemaal even wat anders dan we hadden gehoopt. Maar desondanks heb ik erg veel van je kunnen leren en was je steun erg fijn om te hebben hier in Istanbul. Heel fijn om niet te hoeven denken aan het huishouden en natuurlijk waren je gerechten heerlijk in de avond! En je herinneringen aan mij om niet te veel te doen en te rusten . En niet het onbelangrijkste, mijn borstvoeding op gang te krijgen! Zonder jou was dit niet gelukt. Ik had graag meer van je willen leren en zien. Maar goed al met al kijk ik terug op een fijne tijd met jou!! En ik zie je in augustus weer .

  Liefs,

  Semih, Babs en Ömer.

  Beantwoorden
 28. Anke Ricky Riaan und Kilian zegt:

  Auch bei unserem zweiten Kind haben wir uns natürlich auch für Ria entschieden! Sie is einfach klasse sie hat verdammt viel Erfahrung und weiß auf alles einen Rat! Sie macht mehr als es in großen Organisationen passieren würde sie kommt auch noch mal abends vorbei! Nachrichten kann man ihr immer schreiben! Sie kümmert sich nicht nur um die Frau und das Baby sondern auch um den Rest der Familie! Sollten wir noch ein Kind bekommen würden wir uns auch wieder für Ria entschieden!

  Beantwoorden
 29. Paul, Fleur, Sjors en Lieke zegt:

  Lieve Ria,
  Voor de 2e keer hebben we mogen genieten van jou goede zorgen tijdens onze kraamweek. We zijn weer heerlijk verwent met fruit en heerlijk warm eten.
  Er was altijd tijd voor een grapje maar ook voor serieuze zaken.
  Bedankt!
  Liefs,
  Paul, Fleur, Sjors en Lieke

  Beantwoorden
 30. Bianca en Mick zegt:

  Lieve Ria,

  Heel erg bedankt voor je goede zorgen tijdens onze kraamweek. We hebben veel van je geleerd en goede tips en trics gekregen om op een juiste en efficiënte manier met onze kleine prins om te gaan. Daarnaast hield je het huishouden draaiend, kookte je heerlijke maaltijden en hield je met de dagelijkse fruithapjes ook onze vitaminen op peil. Je liefde voor het vak, maar zeker ook voor de gezinnen waar je komt, je toewijding en je hartelijkheid hebben ons goed gedaan. Wat is het heerlijk om open en eerlijk met jou te kunnen communiceren en al vanaf moment 1 het idee te hebben dat er een kennis bij ons was in plaats van een zorgprofessional. Hierdoor konden wij de zorg en het reilen en zeilen in huis met vertrouwen aan jou over laten. We zullen je zeker gaan missen.
  Lieve groet,

  Bianca, Mick en een hele dikke kus van Jesse!!!

  Beantwoorden
 31. Alexander en Lina zegt:

  Lieve Ria,

  Bedankt weer voor de fijne en goed verzorgde kraamweek!
  Ons huis is netjes bijgehouden en onze badkamer kreeg een grote schoonmaakbeurt. Wij zijn weer uitstekend verzorgd en ook grote broer kwam niks te kort!
  Ondanks dat dit ons tweede kindje is, hebben we weer veel nieuwe tips gekregen en zijn we weer goed op gang geholpen. Niet alleen hebben we nuttige tips gekregen voor Joshua, ook voor onze ondernemende peuter Eliaz kregen we nuttige adviezen waar we veel baat bij hebben.

  Bedankt voor je goede zorgen, schoonmaakkunsten en uiteraard je gezelligheid!!

  Veel liefs! X
  Alexander, Lina, Eliaz en Joshua

  Beantwoorden
 32. Elise zegt:

  Geweldig! Ik kan iedereen Ria aanraden. Ze is niet alleen heel erg lief, Maar doet ook dingen die de grotere organisaties niet doen. Zoals de was en eten koken voor de man. Een intake gesprek om kennis te maken. De fruithapjes waren heerlijk. Deze kreeg mijn man ook. En zelfs na die tijd had ze een luisterend oor. Als wij weer zwanger mogen worden, dan weten we het wel.
  Voor ons was er 1 nadeel.. Dat ze weer wegging. We misten je al toen je wegging.

  Liefs Reier en Elise van der Zande

  Beantwoorden
 33. Joanne zegt:

  Onverwachts viel Ria in bij ons en wat was dat fijn!!
  We hebben genoten van 3 dagen kraamzorg waarbij Ria hielp de borstvoeding tot een succes te maken, heerlijk eten kookte, het huishouden deed én tijd had voor een luisterend oor.
  Ook zoonlief Manoah had snel een klik met Ria en veel te snel vlogen de dagen voorbij.
  Nogmaals bedankt Ria! We kijken terug op een mooie tijd!
  Liefs, Arjen & Joanne, Manoah en Joy Anna

  Beantwoorden
 34. Helen zegt:

  Lieve Ria,

  Wat was het ontzettend fijn, voor mij maar zeker ook voor de oudste twee, om van te voren te weten wie je aan je bed krijgt als kraamverzorgster! Fijn al kennis gemaakt en uitgebreid onze wensen, ervaringen en ideeën doorgesproken. Je was bereid om je agenda ruim vrij te houden voor ons, vanwege de mogelijkheid tot een vroeggeboorte. Wat waren we hier blij mee, dat gaf ons een hoop rust en wat werd het een mooie kraamweek!
  Ondanks de moeilijke eerste 2 dagen werd onze derde kraamweek een feestje voor het hele gezin. Je gaf ons het vertrouwen dat alles goed zou komen, je gaf ons de rust om door te zetten en te genieten, je had tijd en oog voor alle gezinsleden, een oppeppend babbeltje in de ochtend, een spelletje in de middag, tips voor de komende nacht en vooral een hoop gezelligheid. Wat was het op deze manier fijn om de touwtjes uit handen te geven, we hoefden nergens aan te denken. We hebben allemaal genoten van deze eerste week met onze derde zoon, dank je wel hiervoor!

  Beantwoorden
 35. Saskia Klop zegt:

  Lieve, lieve, Ria

  Wat hebben wij een fijne kraamtijd gehad met jou als kraamverzorgster! Direct voelde het vertrouwd. Wij hebben helaas met onze eerste zoon geen kraamtijd thuis gehad dus nu hebben wij er extra van genoten. Je draagt ontzettend veel kennis bij je die je graag deelt, pakt lekker door in het huishouden en ook de zorg voor moeder en kind is geweldig! Hoewel het voor mij best gek is om de touwtjes uit handen te geven en de status van het huis kwijt te zijn, was het heerlijk dat het allemaal geregeld was en werd, gewoon even nergens aan denken. Je hebt ons heerlijk verwend met je kookkunsten, je heerlijke fruithapjes en vooral ook de gezelligheid. Wat hebben we een hoop gelachen!

  Lieve Ria, nogmaals onze dank voor de fantastische zorg. Wij wensen je nog mooie jaren toe en dat je nog bij veel gezinnen een prachtige kraamtijd achter mag laten. Ook wensen we je veel succes met het opzetten van het geboortehuis. Een mooi project vanuit hart en ziel!

  Liefs, een dikke knuffel en kus,

  Saskia, Joris, Ruben en Lucas

  Beantwoorden
 36. Burcu & Bekir Gundelik zegt:

  Met Ria hebben wij voor het eerst kennis mogen maken tijdens de kraamtijd van mijn zusje. Omdat wij zo tevreden waren over haar kunde en begeleiding is zij in de periode daarna bij onze hele vriendenkring aanwezig geweest als kraamverzorgster.
  Het was dan eindelijk zover! Ook ik kon Ria bellen voor onze eigen kraamtijd om haar ervaring en kunde bij onze zoon Timuçin te mogen ervaren. Uiteindelijk hebben wij Ria maar voor een dag mogen ervaren omdat onze zoon twee weken te vroeg werd geboren. Ter vervanging heeft Ria een hele lieve en zorgzame kraamverzorgster geregeld waarbij ik 200% kon genieten van mijn kraamtijd.
  Ik ben Ria dan ook eeuwig dankbaar voor haar meedenken en regelen van een fijne kraamtijd! Wellicht dat onze wegen elkaar in de toekomst kruisen!

  Beantwoorden
 37. Suzan en Hans zegt:

  Ria heeft ons geweldig bijgestaan na de geboorte van onze dochter Isabelle. Ze is niet alleen heel ervaren en professioneel, ze is ook zeer plezierig in de omgang en weet van aanpakken. Ze heeft ons geweldig goede tips gegeven over de verzorging van ons kindje, het geven van borstvoeding en mijn persoonlijk herstel na de bevalling. Ik zou niet weten wat we zonder haar hadden moeten doen!

  Beantwoorden
 38. Sonja Teunisse-Schuddeboom zegt:

  Lieve Ria

  Op verzoek kwam je al voor de 20e week van mijn zwangerschap kennismaken.
  Je kwam over als een leuke spontane vrouw met veel passie en liefde voor haar vak.
  Je verhalen en je vrolijkheid maakte me enthousiast en het was gelijk ontzettend gezellig.
  We hadden gelijk een goed gevoel bij jou en kozen jouw als kraamverzorgster.
  De laatste weken van de zwangerschap regelmatig contact over de voortgang en dit was erg prettig.
  tijdens de bevalling heb je ons ontzettend goed begeleid en de zorg erna was super.
  Het was erg prettig dat je er was, ik kon mezelf zijn en met vragen bij je terecht.
  De zorg voor onze kleine meid Alina , het verwennen van onze grote knul Jayden en zelfs de hond mocht met je mee wandelen.
  Wij zijn heel erg blij dat jij bij ons de kraamweek hebt verzorgd.
  Misschien zien we je nog is terug bij een volgende zwangerschap en anders staat altijd de ‘lekkere’ koffie warm. 😉
  Veel liefs sonja en wouter

  Beantwoorden
 39. Bianca zegt:

  Lieve Ria,

  Wat hebben wij een geweldige kraamtijd gehad! Je zorgzaamheid en liefde was zo voelbaar. Je geduld om Jojanneke uit de borst te leren drinken en je positieve oppepper als ik het even niet meer wist heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven.
  Wij zijn je dankbaar dat je ons drukke gezin draaiend hebt gehouden! Wij kijken terug naar een week vol mooie herinneringen! Dankjewel.

  Liefs,
  Leo, Bianca
  Damian, Ruben, Nynke en Jojanneke

  Beantwoorden
 40. Martijn & Dyon zegt:

  Wij wonen in Turkije en daar is kraamhulp niet bekend. Daarom gingen wij op zoek naar een Nederlandse kraamhulp die naar Turkije wilde komen. Met Ria hebben wij een super keuze gemaakt. Op 15 december 2016, in de ochtend, werd onze dochter geboren en diezelfde avond vloog Ria al onze kant op.
  Dankzij haar prettige manier van coaching, warme persoonlijkheid, antwoorden op al onze vragen en heerlijke kookkunsten, hebben wij enorm veel geleerd en een heerlijke kraamweek gehad.
  Ria super bedankt, we missen je.

  Beantwoorden
 41. Tamara Wagenaar zegt:

  Bij onze zoon hadden wij geen seconde spijt van onze keuze voor Ria Bron van kraamzorg Kiddo! Het was voor ons dan ook niet moeilijk om voor onze dochter op zoek te gaan want we wisten gelijk dat we Ria weer bij ons wilden hebben. Ria is een fantastische kraamverzorgende met humor, gezelligheid en tegelijkertijd ook heel proffesioneel. We hebben veel gelachen en veel geleerd! Ria je bent een topper! Bedankt voor alles!

  Mike, Tamara, Devlin & Jay-Lynn

  Beantwoorden
 42. Paul, Fleur en Sjors zegt:

  Lieve Ria,
  Wat hebben we een ontzettend fijne week gehad. Je hebt ons goed verwent!
  We hebben ontzettend genoten van je lekker fruithapjes en je gezelligheid.
  In onze kraamweek hebben we veel gelachen, maar ook genoeg tijd gehad voor de serieuze dingen! Ontzettend bedankt, je bent een topper!
  Liefs,
  Paul, Fleur en Sjors

  Beantwoorden
 43. Erik en Janneke zegt:

  Heel hartelijk dank voor de goede zorgen, Ria! We vonden het spannend, zo’n kraamweek. Maar we hadden ons geen zorgen hoeven maken. Je hebt Anna en mij erg goed verzorgd, heerlijk gekookt, het huishouden fijn draaiende gehouden, de visites opgevangen en ons verwend met heerlijke fruithapjes… Ook heb je ons goed op weg geholpen bij de verzorging van Anna. Je tips gaven en geven ons vertrouwen. Door jouw toedoen is het geven van borstvoeding geslaagd. Na een kraamweek met jou, zijn er voor ons geen verrassingen meer. Onze waardering is groot!

  Hartelijke groet,
  Erik & Janneke
  Anna

  Beantwoorden
 44. Angela en Marcel zegt:

  Lieve Ria,

  Wat waren we weer blij met jou komst. Ook bij de 2de bevalling wilde ik jou graag naast me hebben staan. Met je warme washandjes heb je mij door de het laatste deel van de bevalling geloodst☺️ Je stond al klaar met het fototoestel zonder dat wij er om vroegen! Je hielp mij met de borstvoeding, zorgde voor Sem en nam het huishouden volledig over. Daar hoefde ik me geen zorgen om te maken. Tussen de middag maakte je heerlijke maaltijden (wat zal ik die gehakt ballen missen) en smiddags stond er altijd een bak vers fruit voor ons klaar. De laatste dag hadden we het nog erg gezellig omdat Sem die dag 2 werd. Je was ook bij zijn geboorte en nu ook op zijn verjaardag. Sem zal zijn mattie missen! Bedankt voor de geweldige week!

  Liefs van Marcel, Angela, Sem en Fynn

  Beantwoorden
 45. Shakira Kuipers zegt:

  Lieve Ria,

  Wij missen je nu al.. De grapjes die je maakte, het luistert oor dat je aanbood, het aan de bel trekken toen je zag dat mijn zoontje pijn had, het voor mij klaarstaan waar nodig. Kortom, Ria je bent echt een top kraamverzorgster..

  Ik ben na mijn dochter (10 jr) erg sceptisch geweest over kraamverzorgsters, maar jij hebt die gedachtegang compleet van de baan geveegd. Je hebt mij echt een topweek bezorgd. Heb met je kunnen lachen, maar wanneer het om de controles ging was je enorm serieus. Zo hoort het ook te zijn. We vinden het enorm jammer dat het maar voor een week was, want zonder jou is het zo stil in huis.

  Nogmaals bedankt voor alles….

  Groetjes,
  Shakira, Gerswhin, Djaylevano, Thalysia en natuurlijk kleine Jahviñaíro

  Beantwoorden
 46. Dennis en Lisa Jane zegt:

  Ria heeft ons tijdens de kraamweek super verzorgd en we konden ons geen betere kraamhulp wensen. Het huishouden was heerlijk aan kant en de fruithapjes die voor ons werden gemaakt houden we er zeker in! Door de kennis en kunde van Ria ben ik op de laatste kraamdag optijd naar het ziekenhuis gestuurd vanwege een baarmoederontsteking. Ria je bent gezellig, kordaat en zeer vakkundig met een grote passie voor het vak! Heel erg bedankt voor de fijne kraamweek.

  Liefs Dennis, Lisa Jane & Sunny Mae.

  Beantwoorden
 47. Marloes en Ruben zegt:

  Wat hebben wij een fijne kraamweek gehad met jou als kraamverzorgende. Je bent professioneel, kundig, geduldig, lief, gezellig en je weet van doorpakken. Dit had ik ook af en toe wel nodig.

  Ons huis lag er tip top bij en ik heb echt kunnen genieten van mijn kraamweek en de rust kunnen pakken die ik nodig had.

  Ria, ontzettend bedankt! Bij een eventuele volgende willen we je graag weer zien! 🙂

  Groetjes,
  Ruben en Marloes

  Beantwoorden
 48. Melissa en Danielle zegt:

  We hebben een heerlijke kraamtijd gehad met je Ria. Je hebt ons heel veel geleerd en ons ondersteund met een paar hobbels die we moesten nemen. Je zorgde niet alleen voor ons en de kleine man maar hielp ook om alles netjes te houden. We zijn heel blij met jouw aanwezigheid hier geweest en we zullen je zeker aanraden bij andere, en je bent altijd welkom om nog te komen gluren hoe Jayden het doet. Groetjes Melissa en Danielle

  Beantwoorden
 49. Isaac en Imane zegt:

  Wat hebben wij een bijzondere en fijne week met elkaar gedeeld in Spanje. Wij zijn je voor altijd dankbaar voor je kennis en kundigheid, geduld, gezelschap, kookkunsten en zo kan ik eindeloos doorgaan. We missen je hier nog elke dag! Wij zouden je aan iedereen aanraden. Bedankt voor een geweldige kraam ervaring in het buitenland!

  Groetjes,
  Isaac & Imane

  Beantwoorden
 50. Alexander en Lina zegt:

  Een week lang hebben we kraamzorg mogen ontvangen van Ria.
  Ondanks we het lastig vonden om de boel uit handen te geven, hebben we een top week gehad!
  We hebben veel begeleiding gehad bij de verzorging van de baby en ons huis werd netjes bijgehouden.
  Af en toe waren we wat eigenwijs, maar Ria prikte daar gewoon doorheen. Soms moest ze een beetje streng voor ons zijn, waar we nu achteraf blij mee zijn.

  Wat we erg leuk vonden, was dat onze ouders en verdere familie bij o.a. de verzorging van onze Eliaz werden betrokken.

  Elke dag ontbijt op bed, fruitcocktails en gesmeerde broodjes tussen de middag.. Ria we gaan je missen!

  Kom je bij de volgende weer bij ons kramen?

  Beantwoorden
 51. Hillianne Raveling zegt:

  Ria heeft ervoor gezorgd dat we, ondanks een paar hobbels, kunnen terugkijken op een fijne kraamtijd. Ria heeft veel ervaring, weet waar ze over praat en heeft me erg in de watten gelegd. Het huis zag er tiptop uit, Ria heeft heerlijk gekookt en iedere middag kon ik mijn fruithapje weer terugvinden in de koelkast. Kortom, wij zijn erg blij dat Ria bij ons heeft gekraamd.

  Beantwoorden
 52. Ineke Zwang zegt:

  Ha, die Ria! Het was een hele geruststelling om jou weer bij de Kandertjes tegen het lijf te lopen. Jouw spontaniteit, doortastendheid en, niet in de laatste plaats, je vindingrijke expertise, maakten dat wij -als Opi en Omi- onze kinderen in goede handen wisten.
  En dat plukje “samenwerken” nam ik graag voor lief☺️. Jouw NIET KLETSEN, MAAR DOEN-aanpak vind IK heel prettig.
  Ik hoop je nog-es ergens tegen te komen, maar niet te snel bij de Kandertjes, want aan die twee prachtige meisjes heb ik mijn handen voorlopig vol genoeg, haha

  Beantwoorden
 53. Janne-Marie & Wouter zegt:

  Ria, we missen je! Niet alleen je kennis, kunde, doortastendheid en pro-activiteit, maar ook je gezelligheid en relativeringsvermogen. Heel fijn dat je een paar dagen bij ons was en Nederland wat dichterbij hebt gebracht. Veel groeten, ook van Teun en Boele!

  Beantwoorden
 54. Dennis, Nathalie, Ashley & Kelsey zegt:

  Wij willen Ria Bron hartstikke bedanken voor de goede zorg die ze nu voor de 4de keer bij ons thuis heeft gegeven.

  Ik heb elk kraambed vol op kunnen genieten van de goede en professionele zorg.
  Met hier en daar een lolletje tussen door waardoor de kraamtijd met veel plezier ervaren werd.

  Maar Ria dit is toch echt de laatste en hoop dat het je niet weerhoud om zo nu en dan een keer langs te wippen voor een bakje koffie en terug te kijken naar de gezellige dagen.

  Beantwoorden
 55. Carola & Leo zegt:

  We waren nogal laat met het regelen van kraamzorg, en bijna alles zat vol.
  Gelukkig had Ria nog wat ruimte in haar schema, en ze woonde nog om de hoek ook!
  We hebben geen spijt gehad om voor Ria te kiezen, en dat Ria een steunpunt is voor meerdere kolven is een pluspunt, ze weet er veel van af, en heeft ons geholpen met de keuze van het juiste kolfapparaat.
  Wat ook leuk was dat Ria ons de Dunstan babytaal heeft bij gebracht, wij praten nu vloeiend babytaal, en onze baby praat ook met vloedgolven, al is dat wat minder leuk. Het is fijn om de hele kraamtijd dezelfde persoon in huis te hebben, en niet dat je elke keer een ander over de vloer krijgt.

  Ria, bedankt!

  Beantwoorden
 56. Michelle zegt:

  Lieve ria .
  je bent een topvrouw.
  super bedankt voor de fijne kraamdagen
  En voor de goeie zorgen voor ons gezinnetje
  heel veel liefs van ons xx

  Beantwoorden
 57. Barry en Linsey zegt:

  Professioneel, deskundig zorgzaam, lief en ook gezellig!
  Ria je was een enorme steun voor ons deze kraamweek die voor ons niet in Nederland maar in Engeland was.
  Wat is het fijn om in het buitenland, waar alles net even anders gaat dan je gewend bent, Nederlandse kraamzorg te hebben. Dat geeft vertrouwen en een hart onder de riem wanneer familie en vrienden ver weg wonen.

  Nogmaals bedankt!

  Beantwoorden
 58. Anke zegt:

  Hallo Ria
  da wir Kraamzorg in Deutschland nicht kennen war ich doch sehr gespannt was das werden wird.
  Aber von beginn an war ich sehr froh über deine Anwesenheid, denn ich war doch sehr nervös wie uns das alles gelingt mit unserem kleinen Sohn!
  Du hast mir auch sehr gut dabei geholgen das Stillen in gang zu bekommen!
  Die Woche mit dir verging wie im Fluge auch bei anderer hilfe (Physiotherapeut, lactatiekundige) kennst du immer die richtigen Adressen.
  Ich kann dich einfach nur weiter empfehlen!

  Liebe grüße
  Anke, Riaan und Ricky

  Beantwoorden
 59. Helan Harbi zegt:

  Lieve Ria,

  Heel erg bedankt voor de leuke kraamperiode.
  Wij zijn zeer tevreden over het werk dat jij met liefde hebt geleverd. Het is heel mooi om te zien hoe liefdevol jij in het vak staat. Jij bent zeker een aanrader als iemand opzoek is naar een leuke, betrouwbare en liefdevolle kraamverzorgster.

  Nogmaals heel erg bedankt.

  Veel liefs, Helan, Garib, Zinè en Rojin

  Beantwoorden
 60. Gerrit en Gerlinda zegt:

  Ria je werd bij ons aangeraden door de fijne ervaring die familieleden met jou hadden. Dit was helemaal terecht! Ook wij hebben genoten van onze kraamweek en zijn erg blij en je dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Heel fijn! Ook wij zullen je aanraden wanneer iemand op zoek is naar een goede, leuke kraamverzorgster en wie weet zullen wij zelf in de toekomst nog eens een beroep op je doen;-)

  Voor nu een fijne zomervakantie en succes bij je laatste gezinnen van dit jaar.

  Liefs Gerrit, Gerlinda, Ann-Joleen en Marilène

  Beantwoorden
 61. Maria E Busso zegt:

  Can’t say more than thank you thank you thank you Ria!!! As an expat mom, brand new in the Netherlands having Ria with
  us right after our daughter Lara was born was a gift! It was an amazing experience and she made everything easier… She is great in every way! Great nurse with a lot of knowledge, great chef and very sweet person. My older daughter Catalina loved her right away!
  Truly fantastic!!!

  Beantwoorden
 62. Ozlem en Tarkan Sahin zegt:

  Op 13 februari is onze zoon Kenan geboren.
  Ria was onze kraamverzorgster en wij kunnen niet anders zeggen dan dat zij ons een heerlijke kraamperiode heeft bezorgd. Een week lang heb je ons in de watten gelegd. Iedere dag ruimde je mijn huis op, deed je de was, maakte je mijn ontbijt en lunch klaar. Te veel om op te noemen.
  Wat een fijne vrouw!
  De rust en liefde voor het vak straalt van Ria af, ze voelde zo vertrouwd.
  Ria bedankt voor de fijne tijd waar wij voor altijd aan terug kunnen denken.

  Beantwoorden
 63. Marianne en Riny zegt:

  Nadat ik Ria had gebeld dat we in verwachting waren van de tweede zei ze volmondig ja op de vraag of ze ons weer wilde helpen. Geen omstandigheid was haar te vreemd en zelfs in een kleine krappe caravan vijftig kilometer verderop kramen vond ze een uitdaging. Dit keer geen prematuurtje van 30 weken waarbij ik uitgestelde zorg kreeg, maar een voldragen baby-meisje waarbij de borstvoeding de grootste uitdaging werd. Uren en dagen geduld werden helaas niet beloond maar met de steun, toewijding en de kennis van Ria kon ik dat hoofdstuk zonder schuldgevoel afsluiten. Mocht er nog een derde kindje gegund zijn dan hoop ik dat Kraamzorg Kiddo weer voor ons klaar staat en met open armen ontvangt. Voor ons en de twee kinderen heeft Ria een speciaal plekje gekregen en kijken we terug op een zeer prettige en leerzame tijd.

  Beantwoorden
 64. John en Annemiek zegt:

  Omdat wij op het moment van de bevalling van ons eerste kindje in het buitenland woonden, was het voor ons ontzettend belangrijk om naast de lokale zorg ook de Nederlandse manier van kraamzorg mee te krijgen. Ria heeft ons hierin ontzettend geholpen door haar ervaring met ons te delen en ons in de kraamweek te leren hoe het beste met ons kindje om te gaan. Een superervaring, ook mede door haar heerlijke kookkunsten en nuchtere kijk op zaken.

  Beantwoorden
 65. Sureyya en Oktay zegt:

  Ria is een ervaren kraamverzorgende met grenzeloze kennis. Ze is verzorgend en weet van aanpakken. Kortom de ideale vrouw in huis, tijdens zo’n bijzondere periode in je leven.

  Ik heb zelf geen ideale bevalling gehad. Iets wat we van tevoren niet hadden kunnen voorspellen. Ik zou niet weten wat we hadden moeten doen zonder haar kennis en kunde. We hebben veel van haar geleerd en mochten we ooit een tweede kind krijgen, dan hopen we dat Ria weer komt.

  Bedankt voor de goede zorgen. Liefs Oktay en Sureyya

  Beantwoorden
 66. Nathalie Tjon Sien Foek zegt:

  Na meerde kraamtijden gehad te heben met Ria Bron blijft elke kraamtijd uniek ze is gezellig neemt der werk serieus en helpt met alles wat ze kan.

  Als iemand mij zou vragen wie erbij mij gekraamt heeft zou ik met een positieve terug blik kraamzorg kiddo zeggen.

  Ria namens Dennis Ashley en mijzelf

  Beantwoorden
 67. Rosemarijn, John en Anna zegt:

  Lieve Ria,

  Vanaf het moment dat je hier kwam voor het intakegesprek voelde het goed. Wat zijn wij blij dat je bij ons bent komen kramen. In het begin was vooral ik (Rosemarijn) erg onzeker en zenuwachtig maar jij had dat al gauw in de gaten en hebt me daar snel van afgeholpen. Ook met de borstvoeding heb je mij super geholpen.
  Wij hebben 3 onstuimige honden en van te voren was ik erg nerveus om ze rond onze dochter te hebben en bang dat het niet goed zou gaan. Maar jij wist van aanpakken en met jouw goede ideeen heb je ons en de honden zo goed begeleid dat nu alles ontspannen verloopt. Voor ons en voor de honden is dat zo belangrijk. We kunnen nu met een gerust hart onze dochter verzorgen in de buurt van onze honden.
  Hier zijn we je echt heel erg dankbaar voor.
  En natuurlijk heb je ook ons lekker verwend met je zorgen.

  Wie weet tot de volgende keer!

  Groetjes,
  John, Rosemarijn en Anna

  En een knuffel van Suzy, Ziva en Nick.

  Beantwoorden
 68. Jantine van het Goor zegt:

  Lieve Ria

  Bedankt voor de fijne kraamtijd.
  We hebben veel steun aan je gehad en veel van je geleerd:)
  Bijvoorbeeld Marc in de tummy tub doen eerst reuze eng maar nu vind ik het helemaal leuk!

  Liefs Hans en Jantine

  Beantwoorden
 69. Fam. Vosslamber zegt:

  Lieve Ria,

  Meteen toen we je belde dat de bevalling begonnen was en je naar ons toe kon komen stond je naast ons. Je hebt ons geweldig door de bevalling heen gecoacht en was een enorme steun.
  Tijdens de kraam week heb je ons allen flink in de watten gelegd. Je hielp mij tijdens de borstvoeding en had meteen door als het niet lukte. Bedankt voor alle tips en truks om de borstvoeding te laten slagen!
  We missen je kookkunsten en fruithapjes wel hoor!

  Bedankt voor alle mooie foto(momenten) en de prachtige film die je hebt gemaakt.

  Liefs, Angela en Marcel en kleine Sem

  Beantwoorden
 70. Kennard en Maaike zegt:

  Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad met Ria! Ze was erg goed voor ons. Zelfs toen wij ’s avonds belde dat Liz niet wilde drinken stond ze binnen 2 min op de stoep! Wij hebben erg veel aan haar gehad. Mmm en die heerlijke fruitcocktails….die missen wij enorm! Bedankt Ria voor de fijne tijd.

  Beantwoorden
 71. F.V.Draanen zegt:

  lieve Ria
  Bedankt voor alle hulp,aandacht en vooral ook liefde.Met veel plezier kijken wij terug op onze kraamtijd.Je hebt met al je entousiasme ons een supertijd bezorgd.
  Je was onze vervangende kraamzorg, en wat voor een!
  veel liefs groetjes Alberto Frauke en knuffeltjes van Felicia en Serena

  Beantwoorden
 72. Lourdes and Jeremy zegt:

  Our experience with Ria was very pleaseant 🙂 she stay with us for 6 days and the tips and help she gave us were very helpful.

  Luna is our first baby and we as a young couple did not have much experience Ria has help us incredibly during these six days and gave us a lot of tips that will help us to raise our baby.

  Thanks Ria !!!

  Beantwoorden
 73. Familie Kanders zegt:

  3 weken geleden is onze dochter Selah geboren in het bijzijn van Ria. Het was heel fijn om haar ook bij de bevalling te hebben. Ze was een enorme steun.
  Ze is heel gezellig en enthousiast, maar ze weet ook precies waar ze t over heeft bij adviezen geven en zorgt dat alles in goede banen loopt.
  Vooral omdat Selah niet goed dronk, kwam Ria met alle tips en trucs om het voeden toch te laten slagen.
  Wij hebben de kraamtijd als heel fijn en vertrouwd ervaren en we waren klaargestoomd om het verder met zn 2tjes vol zelfvertrouwen te kunnen doen.
  Dank je Ria voor alle Hulp en moeite die je voor ons hebt gedaan!
  dikke knuf van Guyon, Ramyra en natuurlijk Selah

  Beantwoorden
 74. Fam. Da Costa Abreu zegt:

  Op 3 oktober is onze 2e zoon Nicolai geboren. Wij hebben Ria leren kennen als een gezellige, enthousiaste en hulpvaardige persoon.
  Onze zoon was haar 100 ste kraamzorg.
  Wij kregen van Ria taart, cadeau´s en er werd foto´s gemaakt voor de krant waar Ria vandaan komt.
  Het zijn 8 heerlijke dagen geweest. Ria heeft zoveel voor ons gedaan. Echt fantastisch.
  Wij kunnen dan ook iedereen haar diensten aanraden.
  Ook onze zoon Alessandre van 7 kon ze goed mee omgaan.
  Mocht er ooit een 3e bijkomen dan is Ria zeker weer erbij.
  Namens ons allen, bedankt Ria.

  Beantwoorden
 75. Jaap & Saskia zegt:

  3 weken geleden is onze zoon Rutger geboren. Ria is toen bij ons thuis geweest voor de kraamzorg, wat een heerlijke week is dat geweest. Goed voor moeder en baby,erg fijn dat het huis aan kant is en ook voor onze oudste Julian is ze heel erg lief geweest. Hij vind het jammer dat ze niet meer komt. Samen Mens erger je nieten vond hij het allerleukste.
  Wij kijken terug op een fijne kraamtijd.

  Beantwoorden
 76. Dik en Dorinda zegt:

  Het is alweer bijna 6 jaar geleden dat ria bij ons kwam kramen! Het waren 8 superfijne dagen ook voor papa en onze 2-ling van toen 14 maanden was ze super goed en lief, zelfs mijn neefje was gek op haar! Ria nogmaals ontzettend bedankt voor de fijne kraamtijd!!!! Liefs Dick,Dorinda,Yanick, Milana en Deacon.

  Beantwoorden
 77. Natasja Requena zegt:

  Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Ria bij mij kraamde. Het was een een leuke ,gezellige week in ons gezin. Ria legde mij en onze Yirah lekker in de watten. bijv. een lekkere fruitcoctail.
  Met de andere kids was ze ook heel behulpzaam. Gewoon effe een traktatie maken voor mijn zoon welke kraamhulp doet dat nou?
  Jammer dat onze dochter de laaste was anders had ik zeker Ria weer gekozen. kortom zij is een lief, zorgzame en behulpzame, flexibele en gezellige kraamhulp die weet wat een pas een bevallen vrouw nodig heeft. Ria je bent top!!!!!

  Beantwoorden
 78. Familie van Es zegt:

  Gezellig, Ria kwam weer een week bij ons kramen, want op 9 augustus is onze zoon Guus geboren. We hebben een heerlijke week gehad, alle tijd om te genieten van Guus. Ria vloog met een sopje en stofzuiger door het huis, in no-time had ze alles alweer schoon. ‘S middags “verplicht” rusten was fijn, maar die fruitcocktail die elke middag klaar stond als je uit bed kwam was nog fijner! Daarbij is Ria ook heel lief en zorgzaam voor oudere kinderen in het gezin. Onze oudste zoon Mart (2,5jaar) wilde elke dag zijn giraf tshirt aan want Ria heeft tenslotte ook zo’n mooie giraf op haar auto, hij was helemaal gek met haar.
  Het was een heerlijke week (waarom krijg je niet standaard 2 weken Kraamzorg 😉 ) waarin we ons goed hebben laten verwennen, weer veel geleerd hebben en het heel gezellig gehad hebben. Ria, dank je wel!!

  Groetjes,
  Martijn, Carina, Mart en Guus

  Beantwoorden
 79. Jan en Chantal van Gelder zegt:

  Afgelopen juni waren we uitgerekend van ons derde kindje en wederom stond Ria ‘op wacht’ . Bij onze andere 2 kinderen was Ria ook onze kraamhulp geweest en we wilden haar graag weer een weekje in ons huis verwelkomen. Zoals verwacht kwam ook deze baby weer ruim te laat. Maar dit was geen probleem voor Ria, ze had er rekening mee gehouden. Regelmatig belde ze me om te vragen hoe het ging. Na 10 dagen over tijd, konden we haar bellen om te komen en gelukkig was ze op tijd om bij de bevalling te helpen. We hebben een fijne tijd gehad. Het klikte goed met de kinderen en we lieten ons goed verwennen. Lekker warm eten tussen de middag en na het slaapje een fruitcocktail. Kortom: een heerlijke onbezorgde kraamtijd!

  Beantwoorden
 80. Familie van der Kolk zegt:

  Op 10 juli is onze zoon en broertje via een keizersnede geboren.Ondanks dat onze zoon langer in het ziekenhuis moest blijven vanwege het slecht drinken, is Ria 2x met ons meegeweest naar het ziekenhuis om ons te steunen en te kijken hoe het met Christopher ging. Dankzij haar support en gesprek met de kinderarts is onze zoon na 10 dagen thuis gekomen. Je hebt er zelfs nog voor gezorgd dat we uitgestelde kraamzorg kregen en dat was prettig. We waarderen je eerlijkheid en oprechtheid. Je bent een goede kraamverzorgende zowel voor moeder als kind.
  Je hebt op Charlotte-Sophie een goed indruk achtergelaten….ze heeft het nog steeds over je.

  Bedankt Ria.

  Groetjes Sander, Marleen, Charlotte-Sophie & Christopher

  Beantwoorden
 81. Ashan en Ado Wang zegt:

  Op 18 juni werd ons eerste zoon Jason geboren. Op de dag zelf mochten we al snel naar huis. Ria was er al snel bij. Super enthousiast begon ze ons te helpen. Ze heeft ons enorm geholpen. Niet alleen Jason, maar ook Ashan. Ook zijn we erg blij met de antwoorden die ze wist te geven op onze vragen. Hierbij, Ria bedankt voor je goede hulp!
  Groetjes familie Wang

  Beantwoorden
 82. Ediwn en Krista Jonker zegt:

  7 maart is onze zoon geboren. Ook deze keer was Ria onze kraamverzorgster. En wederom geen spijt. Wij, onze dochter en onze 3 honden zijn wederom in de watten gelegd. Na wat opstartprobleempjes loopt het hier weer helemaal goed, mede dankzij de zorg van Ria.
  Onze dochter, 17 maanden, was helemaal verzot op Ria. Net als wij. We missen je nu al weer Ria.

  groetjes
  Krista, Edwin, Lotte en Stijn Jonker

  Beantwoorden
 83. Marijke Punt zegt:

  We zijn wel geen klanten van Ria, maar erg betrokken. In 2010 is Kiddo al begonnen met het sponsoren van een jongetje uit Casa de Esperanza in Bolivia. En in januari 2013 namen ze nog een meisje voor hun rekening! Geweldig, dat iemand de moeite neemt mede zorg te dragen voor kinderen die het veel minder hebben buiten Nederland. Wij zijn erg bemoedigd door dit initiatief van Kiddo en hopen dat nog meer bedrijven dit voorbeeld zullen volgen!
  Bedankt Ria voor je betrokkenheid en steun!

  Beantwoorden
 84. Familie Kramer zegt:

  Op 26 maart is onze prachtige dochter geboren en daarmee begon onze kraamtijd. Al vanaf de eerste ontmoeting klikte het met Ria en ons en ook belangrijk, het klikte ook met onze twee oudste kinderen.
  Bij de bevalling moesten we onverwacht naar het ziekenhuis omdat de ontsluiting niet snel genoeg vorderde en Ria ging toen ook mee. Ze heeft de bevalling meegemaakt. Dit was erg prettig.
  In de kraamweek zijn we volledig in de watten gelegd. De zorg voor mij als moeder was voortreffelijk. Ik kon veel rust nemen en het huishouden en de kinderen werden overgenomen door Ria.
  De kraamweek is voorbij gevlogen, maar juist door het uitrusten, heb ik nu de kraamweek afgelopen is, weer frisse moed en heel veel zin om mijn gezin en onderhouden zelf weer te runnen.

  De kinderen zijn dol op Ria en missen haar wel een beetje.

  Bedankt voor deze heerlijke kraamweek en mochten we ooit in de toekomst nog een kindje krijgen dan ben jij degene die we vragen voor de kraamzorg!

  Groetjes van de Kramertjes

  Beantwoorden
 85. Gerbert en Natascha zegt:

  donderdag 20 December is met 37 weken en 6 dagen ons pareltje Jasmijn ter wereld gekomen! voor de 2e keer was Ria onze kraamhulp en wederom hebben we een super fijne week gehad! helaas is het te snel voorbij gegaan… alles liep lekker zoals het hoord te lopen en de kids vonden het geweldig dat Ria weer een hele week bij ons was!! ze heeft me goed ondersteund tijdens de weeen en de bevalling en ook daarna zijn we fijn in de watten gelegt. om het huishouden en de verzorging van onze vier bengels heb ik me tijdens de kraamtijd niet druk hoeven maken! kon weer gewoon mezelf zijn en we vonden het super gezellig!! Ria bedankt voor alles, je zult gemist worden……. (dat word je al vanaf vanmiddag 13.00 uur!!) liefs van ons zesjes, Gerbert Natascha Thomas Damanja Lindsey en Jasmijn

  Beantwoorden
 86. Rudie & Jacolien zegt:

  Op 26 oktober mochten wij onze 3e dochter verwelkomen in ons gezin.
  Wat was het fijn dat Ria, in de week die volgde, voor ons gezin klaarstond. We hebben een heerlijke week gehad.
  Je openheid, eerlijkheid maar natuurlijk ook je voortreffelijke kookkunsten missen we wel hoor!
  Daarnaast was het fijn om te zien dat ook onze oudste dochters enorm van je hebben genoten.
  Ria, bij deze, nogmaals bedankt voor een heel fijne kraamweek.

  Beantwoorden
 87. Arjan en Miranda de Wit zegt:

  Wij hebben Ria in huis gehad na de geboorte van onze tweeling (2e en 3e kindje). Het was een drukke, vermoeiende en onwennige periode, maar Ria zorgde voor vrolijkheid, daadkracht, structuur en een steuntje in de rug. Ook voor ons zoontje van 3 jaar was zij geweldig, hij was echt gek op haar.
  Ik kan Ria iedereen aanbevelen. Het is een harde werker met een flinke dosis humor. Toppertje!!

  Beantwoorden
 88. Edwin en Krista Jonker zegt:

  Ria heeft bij ons vorig jaar geholpen na de bevalling van onze 1e dochter. (Lotte)
  Wij hadden o.a. voor Ria gekozen omdat wij zelf honden hebben en Ria ook.

  Onze ervaring is geweldig, Ria is een echte steun en toeverlaat waar je rustig alles aan over kan laten.

  Inmiddels zijn we in blijde verwachting van onze 2de en gaan we Ria weer om hulp vragen.

  Kortom wij kunnen Ria zonder enige twijfel aanraden.

  Beantwoorden
 89. Mark & Mariska zegt:

  Ria had bij mijn broer en schoonzus de kraamzorg opgenomen en toen wij een kleintje verwachtte, was er maar één persoon die we belden voor hulp: Ria. Ook al was Marlies veel te vroeg, Ria kwam toen moeder thuis kwam uit het ziekenhuis en toen Marlies eindelijk thuis kwam. Een geweldige zorg voor moeder, kind en ook voor papa. Heel veel handige tips, lekkere verwennerijen en gewoon gezellig kletsen over van alles en de boerderij natuurlijk!

  Beantwoorden
 90. Joris & Natasja zegt:

  Ria kwam bij ons na de geboorte van onze dochter Kaylee. Doordat het een keizersnede was en onze eerste, waren we redelijk onzeker en nerveus. Maar Ria was geweldig, stelde ons meteen gerust en op het gemak. Met al je vragen kan je bij haar terecht. We zijn geweldig goed verzorgd en kunnen haar echt aanbevelen.

  Beantwoorden
 91. Gerbert en Natascha zegt:

  Op 25 augustus 2011 is ons derde bengeltje geboren! vanuit mijn kraambed zag ik een bos rode krullen de trap opkomen… en daar was Ria! wat hebben we een heerlijke tijd gehad en wat kon ik fijn mezelf zijn! ook de kids hebben zich super vermaakt met haar en nogsteeds is Ria niet vergeten…. hé mam weet je nog wat Ria me leerde met dat melk kannetje? hahaha nee je vergeet haar niet snel! inmiddels zijn we bijna 24 weken zwanger van nummer 4 en inderdaad hebben we deze gezellige en vakbekwame krullenbol alweer gereserveerd voor de aankomende winter! heerlijk zonder zorgen in het kraambed liggen en weten dat alles loopt zoals het moet, wij kijken erweer naar uit!

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.